Wij zijn op zoek naar JOU!

Beste kandidaat, bedankt voor het klikken op deze vacature! Je bent blijkbaar op zoek naar een nieuwe baan, en die hebben wij voor JOU!

 

Wat zoek jij in je functie als bedrijfswagenmonteur? Wil je werken in een groot team, met ieder een specialisme? Wil jij je specialiseren in 1 aspect van het vak bedrijfswagenmonteur? Elke dag weer beter worden in dat specifieke deel waar jij goed in wilt worden? Dan zijn wij NIET de werkgever voor jou.

 

Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan, waarbij geen klus je te gek is? Ben jij geschikt voor het vervangen van een dimlicht, tot het oplossen van complexe storingen, of het gereed maken van een nieuwe auto voor aflevering aan de trotse klant? En last but not least: Spreekt gezelligheid binnen een klein team van hechte collega’s in een modern familiebedrijf jou aan? Dan heb je op de juiste vacature geklikt, want die werkgever zijn wij! Wij zijn namelijk op zoek naar een gedreven collega die graag zijn handen uit de mauwen steekt!

 

Wie zijn wij? Wij zijn Twisk Truck Service, een modern familiebedrijf met een lange historie. Met een vestiging in Alkmaar en in Beverwijk zijn wij een zeer bekend IVECO dealer in Noord-Holland. De tweede generatie Twisk heeft dagelijks de leiding in handen. We hebben een klein maar hecht team die zich dagelijks inzet voor het trouwe klantenbestand van Iveco rijders, camperrijders en vreemde merken rijders. Bij ons ben jij GEEN nummer maar een gewaardeerd persoon en collega, dat vinden wij erg belangrijk.

 

Wat hebben wij JOU te bieden:

Volop doorleermogelijkheden (denk aan het halen van APK 1 / 2, Tachograaf etc)

Werken in een gezellige sfeer, bij ons is iedereen van gelijke waarde!

Vrijdag snackdag, jaarlijks een personeelsuitje, en een potje karten van tijd tot tijd

Ruimte voor jouw ideeën, we leren graag van elkaar

Goed salaris en aanvullende voorwaarden

  

Wat wij van jou vragen:

Gedrevenheid, gezelligheid en eigen initiatief

Een teamspeler zijn, samen staan wij sterk

Bereid zijn om cursussen te volgen, oa. van IVECO

Ervaring en diploma’s zijn een pré maar geen eis, talent en leergierigheid is een vereiste


Wij snappen heel goed dat je niet kan wachten om met ons in contact te komen. Wacht dan ook niet, en bel of mail naar Maureen Twisk! 072-5400944 / alkmaar@twisktruck.nl. Wij hopen snel van je te horen en willen graag vrijblijvend kennis met je maken, en je vertellen over de leuke job en voorwaarden die we jou aan willen bieden!

Ben jij onze nieuwe collega?
Ben jij onze nieuwe collega?
Ben jij onze nieuwe collega?
Ben jij onze nieuwe collega?
Ben jij onze nieuwe collega?