Acties

Wilt u snel rijden, tegen een scherpe prijs, én met 24 maanden fabrieksgarantie en de service die u van een Nederlandse IVECO Dealer mag verwachten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij beschikken over diverse IVECO voertuigen, die wij uit voorraad kunnen leveren, uiteraard tegen de beste condities. Zo beschikken wij altijd over 3 uitvoeringen (L2 H1, L2 H2 en L3 H2) Daily bussen, en we hebben diverse Daily chassis cabines in voorraad. Doordat wij zelf carrosseriebouwer zijn, kunnen we niet alleen SNEL leveren, maar ook MAATWERK leveren.Neem dus snel een kijkje op onze voorraad pagina, en bel onze vertegenwoordigers voor meer informatie. Staat uw gewenste uitvoering er niet bij? Niet getreurd, waarschijnlijk is deze dan al besteld en onderweg, maar nog niet op onze website vermeld. Bel dus altijd even met onze vertegenwoordigers voor aanvullende informatie.


Financial Lease bij IVECO Capital: Vertrouwd, makkelijk, en voordelig!

Tegenwoordig wordt zo'n 70-80% van de nieuw aangeschafte voertuigen 'geleased'. Daarin is onderscheid te maken tussen full operational lease (huurkoop), of financial lease. Beide lease vormen zijn bij ons mogelijk, echter zullen veruit de meesten van u interesse hebben in financial lease. U leent een bedrag van de lease maatschappij voor de aanschaf van uw nieuwe auto, betaalt elke maand een deel aflossing en een deel rente, en na de afgesproken looptijd is de auto afbetaald en dus van u. Maar u bent wel vanaf dag 1 eigenaar van de auto, en geniet dus diverse belastingvoordelen zoals afschrijvingen en investeringsaftrek. Door de erg lage rentes van de laatste jaren is deze vorm van leasing dus erg in trek. ACTIE Rentepercentages vanaf 3.99% op basis van 60 maanden looptijd zijn op dit moment tijdelijk van toepassing


Meer informatie over de mogelijkheden? Bel onze vertegenwoordigers!

Acties