Ruime keuze uit de nieuwste modellen

Onze line-up: een compleet gamma van 3,5 ton tot 50 ton >


IVECO Daily Van Bestelbus

IVECO Daily Van Bestelbus

Duurzaamheid & Iveco gaan hand in hand

De Iveco Daily Van is al meer dan 35 jaar de absolute top. Onze standaard uitrusting bestaat voor elk model uit een robuust ladderchassis, hoge aslasten, achterwielaandrijving, en een hoge technische reserve. De Iveco Daily Van is daarom uw perfecte partner voor het vervoeren van alle soorten ladingen IN de bus, en ACHTER de bus. Wist u dat het trekgewicht van deze bus standaard 3500kg.is?!

IVECO Daily Chassis cabine

IVECO Daily Chassis cabine

De Iveco Daily chassis cabine is al meer dan 30 jaar de absolute top. Onze standaard uitrusting bestaat voor elk model uit een robuust ladderchassis, hoge aslasten, achterwielaandrijving, en een hoge technische reserve. Ideaal als basis voor een Pick-up, Kieper, Gesloten laadbak met achterdeuren of laadklep, Koelauto, Kraanauto et

Iveco E-daily: 100% elektrisch

Iveco E-daily: 100% elektrisch

Misschien bent u nog niet bekend met de Iveco Daily, maar waarschijnlijk kent u onze beroemde bestelwagen met unieke prestaties wel. Nu de transitie naar een duurzamer bestaan met steeds grotere stappen gaat, denkt u misschien aan het aanschaffen van een elektrisch aangedreven bestelwagen ter uitbreiding of vervanging voor uw huidige wagenpark. 

IVECO Eurocargo

IVECO Eurocargo

Iveco Eurocargo: DE truck in de categorie 8 tot 18 ton

Al jaren is de Iveco Eurocargo een bekende speler in het segment 8 tot 18 ton. Niet voor niets is de laatst geïntroduceerde versie bekroond met de titel 'International Truck of the Year 2016'

Met de nieuwe Eurocargo laat het transportwezen zich van zijn beste kant zien. De nieuwe cabine is modern en praktisch en laat het energieke karakter van het voertuig volledig tot zijn recht komen.

De Eurocargo neemt de nieuwe stijl over die werd gelanceerd met de IVECO New Daily. De vorm van de nieuwe windgeleiders legt de nadruk op de brede merknaam in het midden. De windgeleiders hebben een nieuwe vorm gekregen, in lijn met het design van de voorkant. Met het ingebouwde UV-filter biedt de voorruit een uitstekende bescherming, zonder de negatieve aerodynamische impact van een externe zonneklep.

IVECO S-Way: Drive the NEW Way

IVECO S-Way: Drive the NEW Way

De nieuwe Iveco S-way: Zuinig, modern, stoer, stil, en betrouwbaar

De nieuwe Iveco S-way is een volledig nieuwe truck, die de Iveco Stralis moet doen vergeten. De truck is ontwikkelt voor en door chauffeurs, en er is dan ook goed geluisterd naar de wensen van de diverse chauffeurs in deze moderne tijden. Naast meer en grotere opbergvakken, diverse multimedia, luxere en comfortabelere stoelen en bedden, en andere vernieuwde zaken, is er ook gedacht aan de klant, doordat de Iveco S-way zuiniger, stiller, betrouwbaarder en meer uptime kent dan ooit te voren.

IVECO X-Way & T-way

IVECO X-Way & T-way

Altijd onderweg, ongeacht het terrein

De Iveco X-way en T-way zijn onze zware voertuigen welke geschikt zijn voor licht tot zwaar werk in slecht begaanbaar terrein. 

De nieuwe X-WAY is ontwikkeld voor toepassingen op de weg en lichte off-road mobiliteit. Hij combineert de legendarische sterkte van het Trakker-chassis met alle brandstof besparende en veiligheidssystemen van de New Stralis.

Het gamma van de nieuwe T-way van Iveco bezorgt u een beter en functioneler ontwerp waarmee u uw prestaties en betrouwbaarheid kunt verbeteren.. De T-way werd ontworpen om in alle weersomstandigheden en op ieder soort terrein te werken, van onverharde wegen tot extreme off-road omstandigheden, en dit met maximale veiligheid, comfort en productiviteit.