50ste Iveco voor Brakenhoff BV
03 - 03 - 2021

Al in 1993 leverde Twisk Truck Service de eerste IVECO Eurocargo af aan Brakenhoff Transport. Daarna heeft de samenwerking tussen beide bedrijven zich zo goed ontwikkeld dat Twisk Truck Service, met vestigingen in Beverwijk en Alkmaar, onlangs (eind vorig jaar) met veel trots de 50e IVECO heeft afgeleverd aan het Beverwijkse transportbedrijf! Niet alleen de kwaliteit van de IVECO trucks, maar ook de uitstekende service die ervoor zorgt dat het grote wagenpark altijd inzetbaar is, heeft geleid dat de langdurige relatie met de ruim 35 jaar bestaande IVECO dealer!


Brakenhoff Transport is een typisch familiebedrijf dat zich al sinds 1924 op het hoogste niveau bezighoudt met Transporten en Verhuizingen. Onder de bezielende leiding van Jan en Frank Brakenhoff heeft het moderne transportbedrijf zich ontwikkeld tot een specialist in het vervoer van moeilijk vervoerbare goederen. Maar niet alleen voor het vervoer van deze goederen ben je bij Brakenhoff aan het juiste adres. Ook voor verhuizingen en opslag biedt Brakenhoff uitstekende mogelijkheden! Verhuizen is hun passie en voor opslag biedt Brakenhoff veilige, moderne en persoonlijke opslagruimtes waar u zeven dagen in de week van morgens tot avonds terecht kunt!

De levering van de 50e IVECO zal niet de laatste zijn, maar deze mijlpaal is de bevestiging van een samenwerking tussen twee prachtige Beverwijkse bedrijven waarmee beide verwachten elkaar nog jaren te versterken!

Laatste nieuws

IVECO DRAAGT BIJ AAN EEN DUURZAAM EUROPEAN TRUCK RACING CHAMPIONSHIP 2022

Iveco draagt bij aan een duurzaam European Truck Racing Championship 2022

Voor het tweede jaar op ri..

Lees verder
Wij bedanken u voor een geweldig 2021, bekijk onze eindejaarsvideo

Wij bedanken u voor een geweldig 2021, bekijk onze eindejaarsvideo

Via deze weg bedanken wij u voor wederom een fantastisch jaar waarin wij vele nieuwe klanten hebben mogen ver..

Lees verder
Twisk Truck Service wenst u fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2022!

Twisk Truck Service wenst u fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2022!

Wij bedanken u hartelijk voor de vele mooie orders, het vertrouwen, en de gezelligheid, want wij prijzen ons..

Lees verder