​Iveco Daily 3.5 ton met CNG aardgasmotor ( ook met 8 traps volautomaat)
06 - 08 - 2018

De IVECO Daily Natural Power (3,5t) is opgenomen in de Positieve lijst bij de Milieulijst 2018 (E 3113: Aardgasauto voor zakelijk vervoer). Voertuigen die op deze lijst staan komen in aanmerking voor de Nederlandse MIA en VAMIL regeling.

De MIA en VAMIL zijn twee verschillende regelingen maar worden vaak gecombineerd. Beide regelingen maken gebruik van een gezamenlijke lijst, de zogenaamde Milieulijst. Op deze lijst staan alle bedrijfsmiddelen die in aanmerking komen voor MIA en/of VAMIL.


MIA

De MIA milieu-investeringsaftrek biedt u de mogelijkheid de fiscale winst te verlagen. U kunt tot 36% van het investeringsbedrag in mindering brengen op de fiscale winst. Het percentage van de aftrek is afhankelijk van de milieu-effecten en de gangbaarheid van het bedrijfsmiddel.

De Daily CNG heeft een 13,5% MIA. Dit betekent dat 13,5% van het investeringsbedrag in mindering gebracht kan worden op de fiscale winst.

VAMIL

Met de VAMIL regeling kunt u een investering op een willekeurig moment afschrijven. Voor investeringen vanaf 2011 is de willekeurige afschrijving beperkt tot 75%. Door sneller afschrijven vermindert u de fiscale winst en betaalt u minder belasting in dat jaar. Dit biedt u een rente- en liquiditeitsvoordeel.

Laatste nieuws

Nieuwe vacatures!

Nieuwe vacatures!

Wij hebben onlangs nieuwe vacatures geplaatst! Benieuwd en/of interesse?
kijk dan snel op onze  Lees verder

Dakar 2024: Iveco is goed uit de startblokken gekomen!

Dakar 2024

De Dakar vindt traditioneel plaats in de eerste week van januari, en wij van Iveco zijn natuurlijk wat trots..

Lees verder
Iveco lanceert de nieuwe IVECO line-up voor 2024 met upgrades voor het gehele gamma

Iveco lanceert de nieuwe IVECO line-up voor 2024 met upgrades voor het gehele gamma

Iveco heeft onlangs haar vernieuwde line-up gepresenteerd in Milaan, welke voldoen aan de nieuwe GSR veilighe..

Lees verder