Werkplaats

In onze werkplaatsen bent u welkom voor periodieke keuringen, onderhoud en reparaties aan al uw IVECO bedrijfswagens. Daarnaast verzorgen wij ook werkzaamheden aan andere merken, en wij zijn gespecialiseerd in het werken aan campers. Voor onderhoud en keuringen van aanhangers en trailers bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Onze monteurs zijn allen gediplomeerd en worden geschoold en getraind om op de hoogte te blijven van de steeds veranderende technieken die we vinden in de diverse bedrijfswagens. Ieder heeft zijn basisniveau en daarnaast een expertise waarbij de een uitblinkt in het mechanische werk, en de ander in het elektronische werk.

Onze werkplaatsen zijn ingericht voor het werken aan personenwagens tot en met zware vrachtwagencombinaties en geen klus is ons te gek. Voor het werken aan moderne Iveco bedrijfswagens is het bezitten en gebruiken van geavanceerde uitleesapparatuur noodzakelijk, om snel tot een juiste diagnose te kunnen komen, of voor het aanpassen van zaken binnen het boordcomputersysteem. Onze apparatuur is geschikt voor het zware werk en ten alle tijden gekeurd om veiligheid voor onze monteurs te waarborgen.

Kortom: Voor elke klus bent u bij ons welkom! 

Werkplaats